You have no items in your shopping cart.

Delsumma: 0,00 kr

Utbyte och retur

 

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp

Vänligen kontrollera det så snart som möjligt efter mottagandet och vänligen öppna inte tillbehör innan du kontrollerar huvudartikelen för storlek. Om strumpor ingår i en kostym, klädsel eller underkläder, så öppna inte strumpor tills du är säker på att du tänker behålla den vara som de är en del av. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp så byter vi gärna ut eller returnerar det enligt denna avkastningspolicy. Gratis 365-dagars avkastning. Returnera någonting av någon anledning i upp till ett år efter att du köpt det. Vi ger dig en ersättning eller en fullständig återbetalning.

 

Återbetalningspolicy

Du kan inspektera och försöka på varor på ett sätt som skulle vara möjligt i en butik. Det är okej att prova kostymer, klänningar och ytterkläder på för storlek. Underkläder eller badkläder kan provas på över andra kläder.

Om du vill returnera en del eller hela din order för återbetalning eller utbyte måste du meddela oss inom 14 dagar från dagen efter leveransen av varan. Du kan anmäla oss genom att skicka en returförfrågan i den slutförda beställningsdelen av ditt konto på denna webbplats eller via e-post eller telefon.

Kunder får kanske inte få en fullständig återbetalning när objekt av intim natur, t.ex. dragkedjor och g-strängar eller påsar, trikåar, strumpor och strumpor har använts.

Om strumpor ingår i en kostym, klädsel eller underkläder, kan kunderna inte få full återbetalning om kostymen endast återbetalas delvis. Detsamma gäller för outfits eller underkläder uppsättningar där strumporna har använts.

Föremål av en initial natur, t.ex. Tänger och g-strängar kan inte returneras när hygienförseglingen har brutits. Produkterna kan inte returneras en gång sliten.

Kunder får kanske inte få full återbetalning om artiklar som returneras till oss används eller tvättas, inte i ursprungligt skick med taggar intakta, med några märken eller lukt (t.ex. parfym eller cigarettrök).

Vi begär att produkter returneras tillsammans med originalproducentens förpackningar så att framtida kunder kan få objektet som tillverkaren tänkt.

Var god bevara portot när du skickar varan tillbaka till oss. Detta är för din egen säkerhet om varor går vilse i transit.

 

Rätt till Avbryt

Du har en lagstadgad rätt att avbryta din beställning enligt bestämmelserna om konsumentkontrakt (information, avbokning och tilläggsavgifter) 2013. Se sidan Höger till Avbryt för fullständiga detaljer.

 

Återbetalningspolicy

För fullständig orderingångsförfrågan eller avbokning som mottas inom 14 dagar från dagen efter leverans av ordern betalar vi din betalning inklusive packning och fraktkostnader (förutom de extrakostnader som uppstår om du väljer en annan leverans än den billigaste typ av standardleverans som erbjuds av oss). Köparen ansvarar för kostnaderna för att returnera orderposter.

För beställningar med delbeställning mottaget inom 14 dagar från dagen efter leverans kommer vi att återbetala orderkostnadskostnaderna. Förpacknings- och portokostnader återbetalas inte. Köparen ansvarar för kostnaderna för att returnera orderposter.

Förfrågningar om hela eller partiell order mottaget efter 14 dagar från dagen efter leverans kan godtas efter eget gottfinnande och en kreditnot eller utbyte som erbjuds. Paket- och portokostnaderna återbetalas ej och köparen ansvarar för kostnaderna för att returnera orderposterna.

Standardemballage och portokostnader för utbytesobjekt debiteras om inte valutaposterna senare returneras till oss för återbetalning, i vilket fall de kommer att dras av från återbetalningen. Express-paket och portokostnader för utbytesobjekt måste betalas i förskott.

 

Procedur

Om du vill avbryta en beställning enligt reglerna för konsumentkontrakt (information, avbokning och tilläggsavgifter) 2013. Vänligen klicka här för mer information.

För att skicka in en returförfrågan via denna webbplats, logga in på ditt konto, gå till "Slutförda beställningar", klicka på "Returnera artiklar" bredvid den relevanta beställningen, fyll i formuläret och klicka på "Skicka tillbaka begäran". Alternativt, kontakta oss via telefon eller e-post med ditt beställningsnummer, vad du vill återvända och varför du vill returnera det.

Du får då ett mail med ditt returförfrågnings-ID plus instruktioner om hur du returnerar varorna till oss.

Vi håller med om att antingen återbetala, byta ut eller byta ut föremål som är föremål för tillgänglighet.

Vänligen skicka tillbaka returposterna till oss utan otillbörlig fördröjning och i vart fall senast 14 dagar från den dag då du meddelar din returförfrågan. Vi rekommenderar att du använder en inspelad eller spår och spår postmetod som ger tillräckligt med försäkringsskydd för det angivna värdet.

Vid mottagandet av paketet kommer vi att avgöra om föremålet är acceptabelt för retur i enlighet med vår policy.

När vi har mottagit dig returnerade varor skickar vi dig en e-postbekräftelse och din återbetalning kommer att behandlas inom 7 dagar.

Återbetalningar kommer att betalas tillbaka med samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen. Det kan ta några extra arbetsdagar för bank- och kreditkortsystemet att kreditera pengarna tillbaka på ditt kreditkort eller bankkonto när vi har behandlat dig.

Om föremålet inte är acceptabelt kommer vi att returnera det till dig med en förklaring till orsakerna till återkomsten.